Juridisk rådgivning

Hem / Gratis juridisk rådgivning

Tel: 08-24 29 90
Jourtel: 0708-68 73 71

Gratis juridisk rådgivning

Ofta är det svårt för en privatperson att avgöra omfattningen av ett juridiskt problem och vilka rättigheter man har. Vissa juridiska ärenden kan lösas med hjälp av en advokat på kanske mindre än en timme. Andra ärenden leder till en tvist som kan pågå i flera år inför domstol innan den är avslutad.

För att du ska ha möjlighet att skapa dig en uppfattning om omfattningen på ett juridiskt problem erbjuder jag därför inledande gratis juridisk rådgivning där vi tillsammans går igenom ditt ärende för att du ska få en uppfattning om såväl ärendets omfattning som Dina rättigheter och möjligheter. Detta gäller oavsett om ärendet avser familjerätt som t ex vårdnadstvist, umgänge, barns boende, upprättande av testamente eller ärendet avser brottmål där du är misstänkt för ett brott eller har blivit utsatt för ett brott.

I samband med den juridiska rådgivningen undersöker vi även dina förutsättningar för att beviljas ekonomiskt stöd i form av rättsskydd eller rättshjälp.

Är du intresserad av gratis juridisk rådgivning är du välkommen att kontakta mig. Enklast sker detta genom att du kontaktar mig per e-post eller via kontaktformuläret här på hemsidan och samtidigt översiktligt beskriver ditt ärende. Därefter återkommer jag till dig för en genomgång av ärendet per telefon.

Kontaktformulär

Mail mottaget